Wie zijn wij en wat doen we ?

Snuffelhoek IJsselstein is een zelfstandig opgebouwd bedrijf, dat zowel nieuwe als gebruikte goederen aanbiedt. Het assortiment bestaat uit oa.: meubelen, kleding, snuisterijen, woonaccesoires, boeken, cd's en dvd's, audio en video, witgoed en allerlei andere leuke hebbedingen.

We hechten een grote waarde aan hergebruik van goede en duurzame artikelen, zodat deze niet onnodig op de afvalberg terecht komen. Natuurlijk is er altijd nog een deel wat niet bruikbaar voor ons is, maar deze wordt dan op een gepaste en verantwoordelijke wijze afgevoerd.

U mag uw overtollige spullen ook bij ons afleveren, zodat wij ze weer een nieuw leven kunnen bieden. Als het grotere voorwerpen zijn of u kan het niet brengen, dan kunnen wij het ook bij u gratis ophalen.

Voor meer informatie of een afspraak voor het ophalen  neemt u svp contact op met ons op tel.nr. 06.19523314.

Er zijn echter een paar artikelen die wij niet in nemen vanwege verkoop/hygiëne redenen, zoals: wasbakken, gaskachels, elektrische orgels, gebruikte matrassen, grote wandkasten, sanitair, beeldbuizen, videobanden.

Mocht u twijfelen of we het kunnen gebruiken, neem gerust contact met ons op.

Naast het hergebruik van gebruikte goederen biedt Snuffelhoek IJsselstein ook een mogelijkheid om passend werk te creëren voor mensen die bv. langere tijd werkeloos zijn of een om een of andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In Snuffelhoek IJsselstein kunnen zij op een laagdrempelige manier weer werkervaring en/of werkritme opdoen, zodat zij hierdoor een betere kans hebben om een baan te vinden op de arbeidsmarkt.

Ook steunen wij verschillen maatschappelijke en goede doelen.

Zo gaat de opbrengst van de Knuffels welke wij verkopen naar Dierenambulance IJsselstein - zie http://www.huisdierenvervoerservice.nl/  of op facebook - https://www.facebook.com/Huisdierenvervoerservice/?fref=ts

Ook staat er bij ons een inzamelbox voor lege cartridges van printers en voor oude mobiele telefoons ten bate voor Het Paardenkamp in Soest - http://www.paardenkamp.nl/  of op facebook - https://www.facebook.com/DePaardenkamp/?fref=ts